Privacy Policy

Πολιτική απορρήτου

Πολιτική  Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η επιχείρησή μας προσαρμόζεται στον ευρωπαϊκό κανονισμό Προστασίας Προσωπικών δεδομένων για τη προστασία της ιδιωτικής σας ζωής και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν κατά την πλοήγηση στον ιστοτοπό μας.

«Προσωπικά Δεδομένα» είναι κάθε πληροφορία η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση ενός φυσικού προσώπου. Συλλέγουμε τέτοιες πληροφορίες όταν χρησιμοποιείτε, ή αλληλεπιδράτε με αυτήν μέσω της ιστοσελίδας μας.

Έχουμε για το λόγο αυτό  θεσπίσει την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων με σκοπό να ενημερώσει εσάς που επισκέπτεστε ή αγοράζετε από το site “Taste the Local Crete”  (εφεξής  επιχείρηση) αναφορικά με το είδος των δεδομένων που σας αφορούν και τυγχάνουν επεξεργασίας εκ μέρους μας, το σκοπό της συλλογής και της εν γένει επεξεργασίας τους, τον τρόπο που τα επεξεργαζόμαστε και τους τυχόν αποδέκτες αυτών. Περαιτέρω σας ενημερώνουμε για τα δικαιώματα σας και τις επιλογές σας καθώς και τον τρόπο που μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για κάθε ζήτημα που αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα.

Πιο συγκεκριμένα, η παρούσα Πολιτική συμπεριλαμβάνει:

  • Πληροφορίες για τον Υπεύθυνο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Το είδος των δεδομένων που συλλέγουμε για εσάς.
  • Το σκοπό συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων και τη νομιμοποιητική βάση για την επεξεργασία αυτών.
  • Τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνουμε για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων,
  • Το διάστημα τήρησης των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας και τον τρόπο άσκησής τους.

Ποιος είναι ο Υπεύθυνος επεξεργασίας

[Σοφία Λαντζανάκη ]

Ποιες πληροφορίες – Προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε:

Κατά την πλοήγησή σας στο site μας επεξεργαζόμαστε (συλλέγουμε, αποθηκεύουμε και τυχόν διαβιβάζουμε) κάποια από τα προσωπικά σας δεδομένα ανάλογα με το βαθμό που θα «εμπλακείτε» στον ιστότοπό μας. Συγκεκριμένα:

Εάν είστε  απλά επισκέπτης της ιστοσελίδας της επιχείρησής μας και  των επίσημων λογαριασμών μας στα κοινωνικά δίκτυα και χρησιμοποιήσετε:

1/ τη φόρμα επικοινωνίας της επιχείρησής μας προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τυχόν αιτήματα σας ή διευκρινιστικές ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα μας και την εν γένει λειτουργία της επιχείρησής μας, θα ζητηθεί η καταχώριση του ονόματός σας και της διεύθυνσης ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail). Επίσης, κατά την επικοινωνία σας μαζί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της επιχείρησής μας (Facebook, Instagram, κλπ.), μας χορηγείτε προσωπικά σας δεδομένα ταυτοποίησης και επικοινωνίας, τα οποία επεξεργαζόμαστε κατά περίπτωση αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτηση του αιτήματός σας.

2/ τη φόρμα εγγραφής  για προωθητική επικοινωνία (newsletter) και νέα σχετικά με τη δραστηριότητά μας θα σας ζητηθεί η υποβολή προσωπικών σας πληροφοριών (π.χ. ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνο επικοινωνίας κλπ.), προκειμένου να επωφεληθείτε ορισμένων παροχών μας.

3/ τη φόρμα για την αποστολή δωρεάν υλικού συνταγών από το e book του καταστήματός μας ή για preview selfguided, θα σας ζητηθεί η υποβολή προσωπικών σας πληροφοριών (π.χ. ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνο επικοινωνίας κλπ.),

4/ την επιλογή  δημιουργίας για προσωπικό λογαριασμό μέσω της ιστοσελίδας μας, είναι απαραίτητο να καταχωρήσετε το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείο (e-mail), ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, το όνομα χρήστη (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password).

Εάν είστε πελάτης ή υποψήφιος πελάτης.

Εάν αποφασίσετε να γίνετε ένας από τους πελάτες μας απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας προσωπικών σας δεδομένων. Κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής  σας παραγγελίας, αλλά και της προ παραγγελίας προϊόντων, όπου προβλέπεται, μας χορηγείτε υποχρεωτικά για τους σκοπούς της σύμβασης το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση σας, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address). 

Η Επιχείρηση συλλέγει τα ως άνω δεδομένα όταν χρησιμοποιείτε τις ηλεκτρονικές μας υπηρεσίες για την πραγματοποίηση των αγορών σας και τη σύναψη μεταξύ ημών σύμβασης πώλησης προϊόντων/αγαθών. Η επιχείρηση εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίζεται το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας των δεδομένων σας έναντι των κινδύνων από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.

Ειδικές ρυθμίσεις & επισημάνσεις:

Ειδικότερα όσον αφορά την συλλογή δεδομένων υγείας, αλλεργιών για την παροχή της υπηρεσίας μας,  tailor made food experience, μπορεί να σας ζητήσουμε να μας ενημερώσετε για τυχόν αλλεργίες σας σε υλικά ή σε άλλες ιδιαιτερότητες της υγείας σας που μπορεί να επηρεαστεί από τροφές και υγρά κατανάλωσης.

-Υπηρεσία προωθητικών mail και εμπορικών σκοπών:

Η Επιχείρησή σας παρέχει την δυνατότητα εφόσον το επιθυμείτε, να  λαμβάνετε διαφημιστικά ή/και ενημερωτικά μηνύματα, στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Στην περίπτωση αυτή, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης για τον σκοπό της επεξεργασίας και πριν από την συλλογή των δεδομένων σας, θα ζητηθεί η ρητή συγκατάθεσή σας.

Αυτό μπορεί να συμβεί είτε  με την εγγραφή σας στο newsletter της Επιχείρησης, που υπάρχει στον ιστότοπο μας είτε στην περίπτωση που γίνετε πελάτης μας, η επιχείρηση σας ενημερώνει ότι επιθυμεί να επεξεργάζεται τα δεδομένα των πελατών της που χορηγήθηκαν σε εμάς στο πλαίσιο αγοράς ή άλλης συναλλαγής μαζί μας για το σκοπό της άμεσης εμπορικής επικοινωνίας για συναφή προϊόντα ή σκοπούς. Ειδικότερα θα επεξεργαστούμε το email και το κινητό σας τηλέφωνο για την αποστολή email, SMSviber ή άλλων πολυμέσων, σχετικά με τις προωθητικές μας ενέργειες, με την προϋπόθεση ότι δεν θα εναντιωθείτε στην αποστολή τέτοιας εμπορικής επικοινωνίας. Σε αυτή τη περίπτωση μπορείτε να ζητήσετε τη διακοπή της επικοινωνίας (opt-out) με το πάτημα του κουμπιού διαγραφής (unsubscribe) στο email ή μέσω του ιστότοπου ή  σε κάθε περίπτωση επικοινωνώντας μαζί μας.

Πληροφορίες που αφορούν ανήλικους

Η ιστοσελίδα και οι υπηρεσίες μας δεν προορίζονται για χρήση από ανήλικους κάτω των 16 ετών. Δεν συλλέγουμε Προσωπικά Δεδομένα ανηλίκων κάτω των 15 ετών χωρίς την συγκατάθεση από γονέα ή κηδεμόνα. Σε κάθε περίπτωση διαγράφουμε κάθε προσωπικό δεδομένο ανηλίκου κάτω των 13 ετών. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας τέκνου νεότερου των 13 ετών και ανησυχείτε πως το τέκνο σας μπορεί να μας έχει παράσχει προσωπικά του δεδομένα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο  e-mail: info@tastethelocalcrete.gr    

Γιατί χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα;

Χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας προκειμένου:

  • Για την επικοινωνία μαζί σας για ζητήματα που αφορούν στην πώληση των προϊόντων μας σε εσάς.
  • Για τη λήψη των παραγγελιών σας, τη διεκπεραίωση αυτών, και την αποστολή των προϊόντων σε εσάς.
  • Για τη διαχείριση, διεκπεραίωση και την επεξεργασία των πληρωμών σας συμπεριλαμβανόμενής και της ασφάλειας της οικονομικής μας συναλλαγής και της έκδοσης τιμολογίου.
  • Για να διεκπεραιώσουμε τυχόν παράπονα σας.
  • Για την εξυπηρέτησή σας ως Μέλος με το άνοιγμα του Λογαριασμού σας σε εμάς.
  • Για τη δημιουργία, φύλαξη και συντήρηση βάσης δεδομένων με το πελατολόγιό μας και την ανάλυση αυτής.
  • Για την αποστολή σε εσάς εμπορικής επικοινωνίας μέσω Newsletter, SMS, ή άλλων πολυμέσων (VIBER) που αφορά σε νέα της Εταιρείας μας, σε προϊόντα, προσφορές και προωθητικές ενέργειες.
  • Για την κατανόηση και ανάλυση των αποτελεσμάτων των διαφημίσεων και προωθητικών ενεργειών μας. 
  • Για τη διεκπεραίωση των αιτημάτων σας όπως για παράδειγμα της υπαναχώρησης, σας κτλ.,
  • Για την ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας, αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα.
  • Για την ασφάλεια των συναλλαγών.
  • Για επιχειρηματικές αναλύσεις και βελτιώσεις, όπως για τη διάθεση των προϊόντων μας στην αγορά και τη βελτιστοποίηση αυτών, για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας σας και της εξυπηρέτησής σας από εμάς μέσα στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα, καθώς και για την προσαρμογή των εμπειριών σας στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα.
  • Για την έρευνα αγοράς, στατιστικές αναλύσεις, για την ανάπτυξη στρατηγικών μάρκετινγκ και τη διαχείριση εκστρατειών μάρκετινγκ και να σας ενημερώνουμε εμείς ή οι συνεργάτες μας για πιθανές ευκαιρίες συμμετοχής στις πρωτοβουλίες μάρκετινγκ ή προώθησης προϊόντων της .
  • Για να προβαίνουμε σε ανίχνευση, πρόληψη και αντιμετώπιση απάτης ή λοιπών παράνομων δραστηριοτήτων.
  • Για τη προστασία δικαιωμάτων, περιουσιακών στοιχείων δικών μας ή τρίτων.

Για όσους σκοπούς δεν προκύπτει υποχρέωσή μας βάσει νόμου ή της μεταξύ μας σύμβασης (συνδιαλλαγής της παραγγελίας σας) θα ζητείται η ρητή σας συγκατάθεση (opt -in)με τη δυνατότητα άρσης αυτής οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε με ρητή δήλωσή σας.

Για την πραγμάτωση όλων των ανωτέρω σκοπών  θα προβούμε στη συλλογή και εν γένει επεξεργασία μόνο όσων δεδομένων είναι συμβατά με τον σκοπό της επεξεργασίας (απολύτως αναγκαία δεδομένα), όπως αναλυτικά αναφέρθηκαν ανωτέρω

Σε ποιους διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα; 

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγουμε, δύνανται να διαβιβάζονται σε τρίτους. Ειδικότερα:

  • Σε οποιαδήποτε αρμόδια εποπτική, δημόσια ή δικαστική αρχή, εφόσον αυτό επιβάλλεται από το εκάστοτε ισχύον νομοθετικό πλαίσιο ή από δικαστική απόφαση ή από Εισαγγελική διάταξη. 
  • Σε λοιπούς τρίτους εξωτερικούς συνεργάτες μας που εκτελούν επεξεργασίες για λογαριασμό μας και δεσμεύονται όπως και εμείς για αντίστοιχο επίπεδο προστασίας των δεδομένων σας, όπως δικηγορικές εταιρείες, οικονομικοί σύμβουλοι-λογιστές, πάροχοι προϊόντων ή/και υπηρεσιών πληροφορικής ή/και υποστήριξης πάσης φύσεως πληροφοριακών και ηλεκτρονικών συστημάτων και δικτύων, εταιρείες ταχυμεταφορών κλπ. 

Δεν γνωστοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτα μέρη εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης σε χώρες όπου δεν υπάρχει κατάλληλο καθεστώς προστασίας δεδομένων. Ωστόσο, σε περίπτωση που θα χρειαστεί να πραγματοποιηθεί μια τέτοια μεταφορά δεδομένων, θα λάβουμε κάθε δυνατό μέτρο για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια., π.χ. με τη χρήση τυποποιημένων ρητρών προστασίας δεδομένων (Standard Contractual Clauses, SCC), θεσπιζομένων από την Επιτροπή. 

ΕΙΔΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Σας ζητούμε να μην μας αποκαλύπτετε μέσω e-mail  ή μέσω των κοινωνικών δικτύων τραπεζικά σας δεδομένα, καθώς και ευαίσθητα προσωπικά σας δεδομένα. Η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αυτής της κατηγορίας δεν εξυπηρετεί σε καμία περίπτωση τους σκοπούς της επεξεργασίας, όπως αυτοί ορίζονται παραπάνω.

Πέραν όλων των προσωπικών δεδομένων που αναφέρθηκαν ανωτέρω αναλυτικά, δε θα σας ζητηθεί πληροφορία άλλης κατηγορίας δεδομένων.

 

Νομικές βάσεις για επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων:  

Στηριζόμαστε σε τέσσερις (4) νομικές βάσεις όταν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, οι οποίες είναι οι ακόλουθες: 

  • Εκτέλεση συμβάσεως:όταν η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας που προκύπτουν από τη σύμβαση (αφορά την καταχώριση και εκτέλεση της παραγγελία σας).
  • Έννομη υποχρέωση:όταν υποχρεούμαστε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε να συμμορφωθούμε με μία έννομη υποχρέωση, όπως να τηρούμε αρχεία για φορολογικούς σκοπούς είτε να παρέχουμε πληροφορίες σε ένα δημόσιο φορέα  ή αρχή επιβολής του νόμου.
  • Έννομο συμφέρον:ενδέχεται να επεξεργαστούμε δεδομένα σχετικά με εσάς όταν έχουμε έννομο συμφέρον κατά την εκτέλεση   μίας  σύννομης δραστηριότητας  έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την συνέχεια της δραστηριότητας αυτής, αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει τα συμφέροντα σας, είτε

Η συγκατάθεσή σας: ενδέχεται περιστασιακά να σας ζητήσουμε την ειδικότερη συγκατάθεσή σας προκειμένου να επεξεργαστούμε κάποια προσωπικά σας δεδομένα. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων θα γίνει μόνον, εφόσον συμφωνήσετε προς αυτό. Μπορείτε να αποσύρετε την συναίνεση σας οποτεδήποτε, και θα ισχύει από την ρητή ανάκλησή σας και όχι με αναδρομική ισχύ, επικοινωνώντας με εμάς  στο e-mail:  info@tastethelocalcrete.gr               

Τα δικαιώματά σας:

Τα δικαιώματα σας σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 27ης Απριλίου 2016, για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων) είναι τα εξής:

  • Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα που επεξεργαζόμαστε (να ενημερωθείτε ποια προσωπικά σας δεδομένα επεξεργαζόμαστε)
  • Δικαίωμα διόρθωσης ελλιπών ή ανακριβών σας δεδομένων που διατηρούμε.
  • Δικαίωμα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων. 
  • Δικαίωμα περιορισμού της Επεξεργασίας των δεδομένων.
  • Δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων σε εσάς ή σε τρίτους. Μπορείτε να λαμβάνετε,  τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και να τα διαβιβάζετε, υπό τις νόμιμες προϋποθέσεις, σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας αρκεί αυτό να μην επηρεάζει  δυσμενώς τα δικαιώματα και τις ελευθερίες άλλων (μόνο για αυτοματοποιημένη επεξεργασία  πληροφοριών τις οποίες μας παρείχατε με τη συγκατάθεσή σας ή για την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης.)
  • Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, ανά πάσα στιγμή. Δυνάμεθα να μην ικανοποιήσουμε το εν λόγω δικαίωμά σας, εφόσον καταδείξει επιτακτικούς και νόμιμους λόγους επεξεργασίας που υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ή για θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.  
  • Δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr), εφόσον θεωρείτε ότι προσβάλλονται τα δικαιώματά σας με οποιονδήποτε τρόπο (δικαίωμα καταγγελίας στην Αρχή). Ταχυδρομική Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 6475600, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, καθώς και για την άσκηση των ως άνω δικαιωμάτων παρακαλώ απευθυνθείτε εγγράφως στη διεύθυνση ,                                ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση:     Κατά κανόνα, το αίτημά σας θα ικανοποιείται, εντός μηνός από την παραλαβή του. Οι πληροφορίες, κάθε ανακοίνωση καθώς και όλες οι ενέργειες που αναλαμβάνονται κατά τα άρθρα 15 έως 22 και 34 GDPR, παρέχονται δωρεάν.

Χρόνος διατήρησης των Προσωπικών σας δεδομένων και η Ασφάλεια αυτών:

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τους σκοπούς της επεξεργασίας των δεδομένων, ήτοι όσο διαρκεί η μεταξύ μας σύμβαση, η συναίνεσή σας, οι νομικές μας υποχρεώσεις (όπως η τήρηση για φορολογικούς σκοπούς) και το έννομό μας συμφέρον ανά περίπτωση.  

Η διαδικασία επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων διεξάγεται με τρόπο που να διασφαλίζεται το απόρρητο αυτής. Εφαρμόζουμε κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίζεται το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας των δεδομένων σας έναντι των κινδύνων από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας. 

Τα δεδομένα που μας παρέχετε προστατεύονται με κατάλληλες τεχνικές ασφάλειας πληροφοριών για την εξασφάλιση τόσο της ασφαλούς μεταφοράς τους μέσω του διαδικτύου, όσο της ασφαλούς αποθήκευσης σε Πληροφοριακά Συστήματα. Για την ασφαλή πλοήγησή σας στο site μας καθώς και για την ασφάλεια των συναλλαγών σας με αυτό, η επιχείρησή μας λαμβάνει κάθε πρόσφορο μέτρο υιοθετώντας σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς, όπως παραδείγματος χάρη τα υψηλά επίπεδα κρυπτογράφησης τεχνολογίας SSL (Secure Socket Layer) που τίθενται σε λειτουργία κατά τη διάρκεια εισαγωγής προσωπικών δεδομένων που προσφέρουν κωδικοποιημένη επικοινωνία 256 bit. 

Απαιτούμε από όλα τα τρίτα μέρη που ενδέχεται να τύχουν λήψης προσωπικών σας δεδομένων, να διαθέτουν τα κατάλληλα μέτρα τεχνικής και επιχειρησιακής ασφάλειας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ελλάδας και της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων.

Links:

Η ιστοσελίδα μας περιέχει συνδέσμους (links) προς άλλες ιστοσελίδες. Η παρούσα δήλωση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν ισχύει όσον αφορά στην πρόσβαση του χρήστη σε άλλες ιστοσελίδες. Παρακαλούμε ανατρέξτε στις πολιτικές απορρήτου των ιστοσελίδων αυτών για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς χειρίζονται τα δεδομένα σας.

Ο Υπεύθυνος επεξεργασίας δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες λοιπών τρίτων μερών στους οποίους παραπέμπει μέσω συνδέσμων, hyperlinks ή banners τους (περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης όπως π.χ. το Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Pinterest, Google+). Ο Υπεύθυνος επεξεργασίας δεν εγγυάται ούτε δύναται να ελέγχει  τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο και την πολιτική διαχείρισης προσωπικών δεδομένων του ιστότοπου που παρατίθεται με σύνδεσμο (link). Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, οφείλετε να απευθύνεστε στους αντίστοιχους ιστοτόπους που φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Η πρόσβαση με τη χρήση των παρεχόμενων συνδέσμων στον εκάστοτε διαδικτυακό τόπο λαμβάνει χώρα με την αποκλειστική ευθύνη του ίδιου του χρήστη.

Ενημέρωση της παρούσας πολιτικής: 

Η τελευταία ενημέρωση της παρούσας πολιτικής πραγματοποιήθηκε στις    31.12.2023               

  • Σας ενημερώνουμε ότι αυτή η πολιτική ενδέχεται να αλλάξει κατά περιόδους. Εφόσον αποφασίσουμε να αλλάξουμε την πολιτική μας θα σας ενημερώσουμε μέσω ειδοποιήσεων που θα εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα. 
  • Εφόσον αποφασίσουμε να διαφοροποιήσουμε ουσιωδώς την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, θα λάβετε προηγούμενη ενημέρωσης, ή όπου απαιτείται θα ζητηθεί η συγκατάθεσή σας πριν την εφαρμογή της νέας πολιτικής. 

Επικοινωνία:

Για οποιαδήποτε απορία ή σχόλιο αναφορικά με την παρούσα πολιτική μας, καθώς και τις πρακτικές που ακολουθούμε, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@tastethelocalcrete.gr             

Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.